ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης) και Μην απαντάτε σε μηνύματα επιτήδειων 'επενδυτών' από το εξωτερικό.

Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας στη Μεταμόρφωση

Άλλες Εργασίες-Υπηρεσίες Αθήνα, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Αθήνα - Κέντρο, Ελλάδα
Έπικοινωνία  Περιγραφή

Πελάτης μας ελληνική βιομηχανία τροφίμων, ζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας στη Μεταμόρφωση.

Περιγραφή εργασίας
Προγραμματίζει, κατευθύνει και συντονίζει τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου και των Εποπτών Ποιότητας.
Διενεργεί εσωτερικές επιθεωρήσεις Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής.
Διερευνά, σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα τμήματα, τα παράπονα των πελατών σχετικά με την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων και προβαίνει στις σχετικές επικοινωνίες.
Ενημερώνει τόσο τη βάση δεδομένων όσο και τα συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας που υπάγονται στις αρμοδιότητες του τμήματος. Προτείνει αλλαγές ή/και προσθήκες/αφαιρέσεις διαδικασιών και οδηγιών των ΣΔΠ.
Οργανώνει και συμμετέχει στην εκπαίδευση για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων καθώς και την Ασφάλεια Τροφίμων, σε συνεργασία με τον Δ/ντη Ποιότητας, Δ/ντή Εργοστασίου και τον Τεχνικό Ασφαλείας.
Ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση τη Δ/νση Ποιότητας για ευρήματα, μη συμμορφώσεις καθώς και τις διορθωτικές ενέργειες, ακολουθώντας συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Απαιτούμενα προσόντα
Χημικός Μηχανικός ή Χημικός ή Τεχνολόγος Τροφίμων.
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
Απαιτούμενη εμπειρία:5 έτη εμπειρία στον τομέα Ποιοτικού Ελέγχου/Διασφάλισης Ποιότητας/Ασφάλειας Τροφίμων σε μονάδα παραγωγής/τυποποίησης τροφίμων.
Πολύ καλή γνώση και εμπειρία της εφαρμογής των προτύπων Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)

Αμοιβές και παροχές
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον.
Ευκαιρίες εργασιακής εξέλιξης.
Διαρκή εκπαίδευση.

Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τον τίτλο της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε, στο email cv@hrstrategy.gr
Hrstrategy Human Resources : εταιρία συμβούλων απασχόλησης, για τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε επαγγελματίες και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων αιχμής. (www.hrstrategy.gr)

Δείτε κι άλλες θέσεις εργασίας: http://www.hrstrategy.gr/Job-Ads/

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 8
Κωδ.Αγγελίας 77210
Ημερομηνία δημοσίευσης 21-Ιουλ-2021 12:18
Είδος Αγγελίας Προσφορά Εργασίας