ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Κάνε την Αρχή!

Πωλήσεις Κέντρο, Αθήνα - Κέντρο, Ελλάδα
Έπικοινωνία  Περιγραφή

Ζούμε στην εποχή των πολλών ερωτημάτων και των ανθρώπινων αντιδράσεων.
Μου προξενεί τεράστια εντύπωση το γεγονός πως σε μία χώρα που η ανεργία έχει ανέλθει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν αποτολμά να κάνει την αλλαγή.
Να επιχειρήσει να ξεκινήσει την δική του δουλειά. Και μάλιστα, εδώ μιλάμε για μία δουλειά που απαιτεί ελάχιστο κεφάλαιο τις περισσότερες φορές!
Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που η εργασιακή ανασφάλεια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για κάθε εργαζόμενο, πάρα πολύ άνθρωποι αναζητούν την "ασφάλεια" μιας υπαλληλικής σχέσης!
Πως είναι δυνατόν να αισθάνεται κάποιος ασφαλής, σε μία εργασία με σταθερό μισθό που δεν ξέρει αν ο εργοδότης του θα είναι σε θέση να του τον καταβάλει το επόμενο μήνα;
Η απάντηση δεν είναι άλλη παρά ο φόβος, ο τρόμος, και ο πόνος της αλλαγής.
Το δικτυακό μάρκετινγκ δεν αποτελεί ευκαιρία εύκολου και γρήγορου πλουτισμού.
Αυτό που μπορεί να προσφέρει το δικτυακό μάρκετινγκ είναι να κάνεις την αρχή.
Να βάλεις το πρώτο πετραδάκι στην προοπτική να γίνεις επιχειρηματίας. Και μάλιστα με ελάχιστα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις για ξεκίνημα.
Αυτό που χρειάζεται είναι η δική σου στάση.
Αν η απόφασή σου να ασχοληθείς με το MLM είναι ξεκάθαρη και έχεις τους δικού σου καλούς λόγους για να ξεκινήσεις, επικοινώνησε μαζί μας για μία παρουσίαση.
Τηλ: +30 215 215 9856

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 19
Κωδ.Αγγελίας 70140
Ημερομηνία δημοσίευσης 16-Μάιος-2020 00:39
Είδος Αγγελίας Προσφορά Εργασίας
Τηλέφωνο-2 2152159856