ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιά πορσελάνινη μινιατούρα. (CAPODIMONTE - ITALY.)

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
90 €  Περιγραφή

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πορσελάνινη μινιατούρα σε χαρακτήρα αγοριού εποχής, παλαιάς Ιταλικής εισαγωγής με την εγγύηση υψηλής ποιότητας πορσελάνης CAPODIMONTE - ITALY.
Η συγκεκριμένη πορσελάνινη μινιατούρα όπως προανέφερα έχει κατασκευαστεί σε χαρακτήρα ενός αγοριού εποχής και έχει χρωματικά επιμεληθεί πάνω στο φυσικό λευκό της πορσελάνης σε όμορφες αποχρώσεις του πράσινου χρώματος καθώς και του έντονου γυαλιστερού χρυσού.
Επίσης αξίζει να προσέξετε παρόλο του μικρού μεγέθους του κομματιού την ιδιαίτερη προσοχή στα χαρακτηριστικά του κομματιού όπου φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερη λεπτομέρεια όπως πραγματικά την χαρακτηρίζει την κορυφαία εταιρεία παραγωγής Ιταλικής πορσελάνης CAPODIMONTE - ITALY.

Άριστη ποιότητα!
Άριστη κατάσταση!
Πολύ όμορφο κομμάτι!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 14 εκ.
Διαστάσεις βάσης.: 7 Χ 5,5 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 15
Κωδ.Αγγελίας 70045
Ημερομηνία δημοσίευσης 12-Μάιος-2020 13:15
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511