ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιά πορσελάνινη μπιζουτιέρα Iαπωνικής εισαγωγής.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
25 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κομμάτι μια πορσελάνινη μπιζουτιέρα παλαιάς Ιαπωνικής εισαγωγής της εταιρείας πορσελάνινων δημιουργιών BEST KYOTO PORCELAIN - MADE IN JAPAN. Η μπιζουτιέρα αποτελείται από δύο μέρη.: α) το κυρίως αποθηκευτικό μέρος και β) το αποσπώμενο καπάκι της. Η μπιζουτιέρα είναι φιλοτεχνημένη πάνω στο φυσικό λευκό της πορσελάνης ως καμβά. α) το κύριο αποθηκευτικό μέρος έχει ζωγραφισμένες στο χέρι σε όλες τις πλευρές του χρυσές γιρλάντες ενώ στην μέση των δύο κεντρικών πλευρών υπάρχει ανάμεσα από τις γιρλάντες κυκλική χρυσή ρίγα και εντός σε αυτή δύο έντονα ροζ τριαντάφυλλα, επίσης οι χειροποίητες γιρλάντες χωρίζουν χρωματικά το κύριο μέρος σε δύο χρωματικές ενότητες το φυσικό λευκό της πορσελάνης και το απαλό σιέλ χρώμα. β) Στο αποσπώμενο καπάκι υπάρχουν επίσης χρυσές γιρλάντες φιλοτεχνημένες στο χέρι και εξωτερικά στην μέση ανοιχτό σιέλ χρώμα ενώ σχεδόν σε όλη την εξωτερική επιφάνεια είναι τοποθετημένη πορσελάνινη σύνθεση δύο λουλουδιών διπλού χρωματισμού σε πάλ αποχρώσεις του ρόζ και του σιέλ.

Άριστη ποιότητα!
Πολύ καλή κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ :
Kυρίως αποθηκευτικό μέρος.:
Πλάτος : 10,5 εκ.
Μήκος : 8,5 εκ.
Ύψος : 4 εκ.
Καπάκι.:
Πλάτος : 11 εκ.
Μήκος : 9 εκ.
Ύψος : 4,5 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος. --ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ--

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 37
Κωδ.Αγγελίας 67100
Ημερομηνία δημοσίευσης 18-Μάιος-2020 00:40
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511