ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιά πορσελάνινη μπιζουτιέρα (μινιατούρα) LIMOGES FRANCE.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
20 €  Περιγραφή

Πρόκειται για μια πορσελάνινη μπιζουτιέρα τύπου μινιατούρας παλαιάς Γαλλικής εισαγωγής με την εγγύηση επώνυμης ποιότητας πορσελάνης LIMOGES - FRANCE.
Η πορσελάνινη μπιζουτιέρα είναι κατασκευασμένη σε ορθογώνιο σχήμα με όμορφο καμπυλωτό vintage καπάκι, ενώ όλο το κομμάτι έχει ως φυσικό καμβά χρώματος το φυσικό λευκό της πορσελάνης.
Στο κέντρο εξωτερικά του καπακιού της αλλά και στην μέση και εμπρός του κυρίως σώματος υπάρχει όμοια ρομαντική στάμπα ενός όμορφου μπουκέτου λουλουδιών, με την μόνη διαφορά στο μπουκέτο λουλουδιών που βρίσκεται στο κέντρο και εξωτερικά του καπακιού συνοδεύεται περιμετρικά με διακριτική γιρλάντα έντονου χρυσού χρώματος.
Τέλος και τα δύο πορσελάνινα μέρη συνδέονται με ένα διακριτικό μεταλλικό σύνδεσμο καθώς και ένα υπέροχο μεταλλικό κούμπωμα σχήματος λουλουδιού.

Άριστη επώνυμη ποιότητα πορσελάνης!
Άριστη κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 5 εκ.
Μέγεθος.: 7 Χ 5 εκ.
Tα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 56
Κωδ.Αγγελίας 65687
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:55
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511