ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιό διακοσμητικό καδράκι.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
30 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα παλαιό κέντημα δεκαετίας 1970.
Το κέντημα έχει φιλοτεχνηθεί σε μπεζ φόντο και επάνω του είναι κεντημένη μια σύνθεση ενός παραδείσιου πτηνού το οποίο φαίνεται να κάθεται πάνω σε ένα κλαδί μιας φυλοσιάς.
Το κέντημα το πλαισιώνει η αυθεντική - υπέροχη κορνίζα εποχής αποτελούμενη από την διπλή χρυσή μεταλλική στεφάνη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά της κορνίζας, επίσης επί της εσωτερικής μεταλλικής στεφάνης είναι αρμονικά παντρεμένη με επίσης μεταλλική όμοιων καλαίσθητων σχηματισμών γιρλάντα, όλα τα μεταλλικά μέρη της κορνίζας είναι χρωματικά επιμελημένα σε vintage mat χρυσό χρωματισμό, ανάμεσα τους κλείνει με ζεστό τρόπο το κομμάτι με την πλούσια - έντονη κόκκινη τσόχα διακόσμησης.

Ενώ κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι το κεντητό θέμα εκθέτεται σε θέα μέσο ενός υπέροχου μπομπέ γυαλιού προστασίας του θέματος.

Υπέροχο κομμάτι!
Άριστη κατάσταση!
Άριστη συντήρηση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Κορνίζα.: 20 Χ 20 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 34
Κωδ.Αγγελίας 65563
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:56
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511