ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης) και Μην απαντάτε σε μηνύματα επιτήδειων 'επενδυτών' από το εξωτερικό.

Παλαιό πορσελάνινο ανθοδοχείο (WEIMAR PORZELLAN - MADE IN GERMANY).

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
45 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πανέμορφο πορσελάνινο ανθοδοχείο παλαιάς Γερμανικής εισαγωγής με την εγγύηση άριστης επώνυμης ποιότητας πορσελάνης WEIMAR PORZELLAN - MADE IN GERMANY DEMOCRATIC REPUBLIC , κωδικός παρτίδας.: 50/22.
Το ανθοδοχείο είναι χρωματικά επιμελημένο με βασικό χρώμα το φυσικό λευκό της πορσελάνης όπου επάνω σε αυτή την χρωματική βάση υπάρχουν σχεδιάσεις δύο πλούσιων πολύχρωμων όμοιων αριστοκρατικών μπουκέτων λουλουδιών κεντρικά του κομματιού, ενώ ανάμεσα στης δύο πολύχρωμες συνθέσεις υπάρχουν δύο γυρλάντες λουλουδιών έντονης πλούσιας γυαλιστερής vintage αποχρώσεως του χρυσού χρώματος.
Ενώ επίσης προς την κορυφή του ανθοδοχείου υπάρχουν δύο μικρά θέματα λουλουδιών μωβ και κίτρινης αποχρώσεως.
Στην βάση εξωτερικά της περιμέτρου του αλλά επίσης και στο χείλος εξωτερικά της κορυφής του ανθοδοχείου υπάρχει έντονη πλούσια - γυαλιστερή αρχοντική χρυσή γυρλάντα.
Τέλος το αρμονικό πάντρεμα σχεδίων και χρωμάτων πάνω στην λευκή πορσελάνη του ανθοδοχείου αλλά και οι αρμονικές πορσελάνινες καμπύλες του, έχουν ως αποτέλεσμα μιας αριστοκρατικής γραμμής εποχής στο συγκεκριμένο ανθοδοχείο.

Άριστη ποιότητα πορσελάνης!
Άριστη κατάσταση!
Πολύ όμορφο κομμάτι!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 14 εκ.
Διάμετρος βάσης.: 5,5 εκ.
Διάμετρος κορυφής.: 6,5 εκ.
Διάμετρος μέσης.: 8 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 16
Κωδ.Αγγελίας 76299
Ημερομηνία δημοσίευσης 20-Ιουλ-2021 11:57
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511