ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιό πορσελάνινο πιατάκι. (ΙΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ.)

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
15 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πορσελάνινο πιατάκι παλαιάς Ελληνικής κατασκευής δεκαετίας 1960, πιθανών ΙΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ.
Το συγκεκριμένο πορσελάνινο πιατάκι ήταν κομμάτι από παλαιό σετ σερβιρίσματος γλυκού έξι ή δώδεκα μικρών όμοιων πιάτων σερβιρίσματος σετ μαζί με ένα όμοιο μεγάλου μεγέθους τοποθέτησης των γλυκισμάτων πιθανόν γλυκών του κουταλιού το προδίδει το μέγεθος και το σχήμα του πιάτου που σας παρουσιάζω.
Το κομμάτι είναι κατασκευασμένο σε σχήμα πλατανόφυλλου ενώ εσωτερικά υπάρχουν και τα ανάγλυφα νεύρα του φυλλόματος τα οποία είναι και ευδιάκριτα, ενώ στο χείλος της εξωτερικής ακτίνας του κομματιού υπάρχει χρωματική σχεδίαση vintage έντονης χρυσής απόχρωσης.
Εσωτερικά και πλάγια του κομματιού υπάρχουν τέσσερεις retro σχεδιάσεις πράσινου χρώματος όμοιων σχεδίων ενώ στο κέντρο αυτού φιγουράρει ένα κορίτσι που απλώνει ρούχα.

'Ομορφο κομμάτι!
Κατάλληλο για συμπλήρωση όμοιου σετ ή και για διακόσμηση χώρου ανάλογου ύφους και στυλ με την τοποθέτηση του σε διακοσμητικό μίνι δύποδα δείνοντας του το χαρακτήρα διακοσμητικής μινιατούρας.
Άριστη κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
10 Χ 10 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 20
Κωδ.Αγγελίας 67571
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:24
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511