ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης) και Μην απαντάτε σε μηνύματα επιτήδειων 'επενδυτών' από το εξωτερικό.

Παλαιό πορσελάνινο βάζο (μινιατούρα) JAPANESE BEST CHINA.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
20 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πανέμορφο διακοσμητικό κομμάτι πορσελάνης, κατασκευής τύπου μινιατούρας παλαιάς Ιαπωνικής - Κινεζικής παραγωγής - εισαγωγής και συγκεκριμένα της JAPANESE BEST CHINA.
Η πορσελάνινη μινιατούρα είναι κατασκευασμένη σε στυλ βάζου, ενώ ως κεντρικό χρωματισμό έχει το φυσικό λευκό της πορσελάνης καθώς και του απαλού κρεμ γύρω από την εξωτερική περιφέρεια του κομματιού στης κάθετες των ενώσεων των θεμάτων αλλά και στα ποδαράκια της μινιατούρας υπάρχει έντονη retro χρυσή ρίγα.
Τέλος στης δυο απέναντι πλευρές του βάζου υπάρχει όμοια πολύχρωμη σχεδίαση (Fragoran) ζευγαριού εποχής το οποίο απολαμβάνει την βόλτα του στην εξοχή ενώ ο νέος φαίνεται να ψυχαγωγεί την νεαρή κοπέλα παίζοντας κιθάρα.

Άριστη κατάσταση!
Πολύ όμορφο κομμάτι!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Μέγεθος.: 5 Χ 5 εκ.
Ύψος.: 5,7 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ.-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 15
Κωδ.Αγγελίας 75866
Ημερομηνία δημοσίευσης 19-Απρ-2021 19:45
Τύπος Αγγελίας Προσφορά