Παλαιό συλλεκτικό παιχνίδι της, Mister P.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
100 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα παλαιό συλλεκτικό παιχνίδι δεκαετίας 1970 της Mister P, παλαιάς Ελληνικής εταιρείας κατασκευής παιχνιδιών.
Το παιδικό όχημα είναι κατασκευασμένο σε ύφος τζιπ - γερανοφόρο της Ελληνικής οδικής βοήθειας ΕΛΠΑ.
Δυστηχώς το παιδικό παιχνίδι αποκτήθηκε με αρκετά προβλήματα λόγο της παλαιότητας και της μη προσοχής των προηγούμενων κατόχων του παιδικού συλλεκτικού αυτοκινήτου.
Λείπουν τα παρακάτω εξαρτήματα.: α. το ανθρωπάκι, β. το τιμόνι, γ. το δεύτερο κάθισμα, δ. η κολώνα στήριξης του φάρου, ε. ο γερανοφόρος μηχανισμός ρυμούλκισης, ζ. το μπαρμπρίζ, στ. το κάτω μέρος της βάσης των μπαταριών του τηλεχειριστηρίου, καθώς χρήζει και ηλεκτρολογικής επισκευής.
Το παρόν παιχνίδι πωλείται ως βάση για συλλέκτες του είδους που έχουν τα παραπάνω ανταλλακτικά που χρειάζετε για την λειτουργία ενός σπάνιου συλλεκτικού παιχνιδιού πολλαπλασιάζοντας την αξία του σε συνάρτιση με την συλλεκτικότητα του, αλλά και ως έκθεμα σε ανάλογη βιτρίνα συλλεκτικών παιχνιδιών παρόμοιου ύφους και στύλ.

Πολύ όμορφο παιχνίδι!
Σπάνιο και άκρως συλλεκτικό παιχνίδι!
Ελατωματική κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 19 εκ.
Πλάτος.: 14 εκ.
Μήκος.: 31,5 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία απο την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 56
Κωδ.Αγγελίας 43100
Ημερομηνία δημοσίευσης 9-Ιαν-2019 11:02
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511