ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιό ξυλουργικό σετ.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
25 €  Περιγραφή

Αποκτήθηκαν από συνταξιούχο ξυλουργό της Κω δυο παλαιά ξυλουργικά εργαλεία.

Ένα σφυράκι μαραγκού: Η ξύλινη λαβή του είναι συντηρημένη με αρίστης ποιότητας χρώμα νερού αποχρώσεως σκούρας καρυδιάς, το μεταλλικό του μέρος είναι συντηρημένο με αντισκουριακή στρώση καθώς και με αντισκουριακό χρώμα αρίστης ποιότητας bronze metalize καθώς και για έξτρα λάμψη έχει περαστεί και με λούστρο

Μικρό πριόνι: Το οποίο πριν πολλά χρόνια το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν για την κόψη διαφόρων μικρογωνιών ξύλινης επιφάνειας και γενικά για λεπτά σημεία, χειρωνακτικής εργασίας.

Η λαβή του είναι συντηρημένη με ειδική αντιδιαβρωτική στρώση κατά της μούχλας και του σαρακιού και με αρίστης ποιότητας λαδομπογιά για ξύλινες επιφάνειες χρώματος ώχρας άμμου. Η μεταλλική λάμα είναι συντηρημένη με αντισκουριακή στρώση καθώς και με αντισκουριακό χρώμα αποχρώσεως bronze metalize και για έξτρα δυναμική φινέτσα έχει περαστεί η μεταλλική του επιφάνεια με λούστρο.

Κατάλληλα κομμάτια για συλλέκτες του είδους καθώς και για διακόσμηση αναλόγου ύφους και στυλ χώρου.

Άριστη Κατάσταση!

Διαστάσεις:

Σφυράκι Μαραγκού: Μήκος: 28,5 εκ.

Μικρό Πριόνι: Μήκος: 50,5 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 25
Κωδ.Αγγελίας 60133
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:28
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511