ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιός πολυέλαιος από μέταλλο και μπρούντζο.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
140 €  Περιγραφή

Πρόκειται για έναν παλαιό πολυέλαιο δεκαετίας 1990 ο οποίος είναι κατασκευασμένος από δύο υλικά από μέταλλο και μπρούντζο. Είναι ένα υπέροχο κομμάτι που αποτελείται όπως προανέφερα από μέταλλο και μπρούντζο, το κεντρικό στρογγυλό μέρος του πολυέλαιου είναι μεταλλικό και χρωματικά επιμελημένο με λευκό χρώμα εμαγιέ επιφάνειας ενώ περιμετρικά στο πλαϊ και στην μέση του κάτω μέρους του πολυέλαιου αλλά και στην κορυφή αυτού υπάρχουν κομψά μεταλλικά επιχρίσματα. Περιμετρικά της στρογγυλής κεντρικής επιφάνειας υπάρχουν έξι μπρούτζινες θέσεις φωτισμού με όμοιες καλαίσθητες μηχανικές χαράξεις ενώ στο επάνω μέρος τους τελειώνουν με έξι πλαστικά καπελάκια προστασίας των ηλεκτρικών σημείων σε σχήμα κεριών. Το κεντρικό κομμάτι του πολυέλαιου με το δεύτερο μικρότερο κομμάτι προς την επάνω μεριά δένουν με τρεις μπρούτζινες αλυσίδες οι οποίες έχουν φιλοτεχνηθεί με μηχανική χάραξη σχήματος γιρλάντας μικρών λουλουδιών. Το δεύτερο κομμάτι είναι κατασκευασμένο με τον ίδιο τρόπο όπως και το κεντρικό κύριο μέρος δηλαδή με μεταλλική λευκή εμαγιέ κεντρική επιφάνεια και από πανέμορφα μπρούτζινα επιχρίσματα μηχανικής χαράξεως μικρών λουλουδιών και φυλλομάτων. Ο πολυέλαιος τελειώνει με μία αριστοκρατική καδένα και ένα καπελάκι φύλαξης των καλωδίων, μπρούτζινου υλικού επίσης αλλά και λεπτεπίλεπτων μηχανικών χαράξεων ως και την αλυσίδα αυτού. Σημείωση.: Ο πολυέλαιος είναι άριστα ηλεκτρολογικά ελεγμένος αλλά και συντηρημένος και λειτουργεί σαν καινούργιος. Κατάλληλο κομμάτι για την τοποθέτηση του ως κεντρικός πολυέλαιος σαλονιού ανάλογου ύφους και στυλ.

Υπέρ άριστη ποιότητα!
Άριστη κατάσταση!

Διαστάσεις.:
Ύψος.: 1,05 εκ.
Πλάτος.: 55 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 25
Κωδ.Αγγελίας 67568
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:25
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511