ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Πανέμορφη πορσέλ. μινιατούρα PEINT A LA MAIN T. LIMOGE.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
20 €  Περιγραφή

Πρόκειται για μια πανέμορφη πορσελάνινη μινιατούρα πιστή Γαλλική απομίμιση πορσελάνινων μινιατούρων ανάλογων υψιλής ποιότητας Γαλλικών κομματιών του είδους PEINT A LA MAIN Τ.LIMOGE - MADE IN FRANCE.Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κατασκευασμένο με ύφος πορσελάνινης κανάτας όπου και είναι φιλοτεχνημένη στην μέση της με καλαίσθητη γιρλάντα καφέ και μπλε χρώματος, ενώ στο λαιμό της μινιατούρας - κανάτας υπάρχει σχεδίαση γιρλάντας τριαντάφυλλων καθώς και μικρών λουλουδιών χρωματικών αποχρώσεων του ροζ, κίτρινου, κόκκινου και μπλε. Κλείνει χρωματικά στην χειρολαβή της καθώς και περιμετρικά του χείλους του κομματιού από μια έντονη σκούρα μπλε ρίγα.

Πολύ όμορφο κομμάτι!
Άριστη κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Μέγεθος.:
Διάμετρος μέσης.: 5 εκ.
Ύψος.: 10,5 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 41
Κωδ.Αγγελίας 63699
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:23
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511