ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Πανέμορφο vintage επιτραπ.φωτιστικό δεκαετίας 1990.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
40 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πανέμορφο vintage επιτραπέζιο φωτιστικό δεκαετίας 1990.
Το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από δύο υλικά, από τον όμορφο μπρούτζινο κορμό του όπου είναι φιλοτεχνημένος με μια τετράγωνη βάση κλασικού ύφους σχεδιάσεων, επίσης στον λεπτεπίλεπτο μπρούτζινο κορμό στήριξης του φωτιστικού υπάρχουν στο κέντρο αυτού δύο μπρούτζινα άνθη, ενώ στο τελείωμα του μπρούτζινου κορμού υπάρχει κατασκευή σε σχήμα μπρούτζινης ομπρέλας με όμορφες vintage ανάγλυφες σχεδιάσεις. Περιμετρικά της μπρούτζινης ομπρέλας είναι φιλοτεχνημένο το επιτραπέζιο φωτιστικό με ρομαντική γυάλινη βροχή.
Τέλος στην κορυφή του κομματιού δένει πολύ όμορφα ο μπρούτζινος κορμός με ένα αριστοκρατικό - κατακόρυφο vintage ύφους γυάλινο καπέλο φωτισμού.
Ο συνδιασμός του γυαλιού και του μπρούντζου μας δίνουν ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο επιτραπέζιο φωτιστικό.

Υπέρ Άριστη κατάσταση!
Πολύ όμορφο κομμάτι!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 43 εκ.
Μέγεθος βάσης.: 10,5 Χ 10,5 εκ.
Διάμετρος γυάλινου καπέλου.: 17,5 εκ.


Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 32
Κωδ.Αγγελίας 60097
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:58
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511