ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Πορσελάνινη μινιατούρα κούπας μπύρας REUTTER-PORZELLAN-W.GERMANY.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
20 €  Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο μικρό πορσελάνινο διακοσμητικό τύπου μινιατούρα παλαιάς Γερμανικής εισαγωγής περιόδου παραγωγής δεκαετίας 1980, με την εγγύηση επώνυμης ποιότητας και αποκλειστικότητας στής Γερμανικές μινιατούρες REUTTER - PORZELLAN - W. GERMANY.
Η πορσελάνινη μινιατούρα είναι κατασκευασμένη σε ύφος μιας μεγάλης Γερμανικής κούπας μπύρας, ενώ χρωματικά έχει ως κεντρικό χρώμα το φυσικό λευκό της πορσελάνης όπου στο κέντρο της κούπας υπάρχει ζωγραφική ενός παραδοσιακού Γερμανικού ζευγαριού που χορεύει, επίσης στην κορυφή και περιμετρικά του χείλος της κούπας υπάρχει έντονη μπλε σκούρα ρίγα όπως και στο κέντρο και εξωτερικά της χειρολαβής της.

Άριστη ποιότητα πορσελάνης!
Άριστη κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 5 εκ.
Διάμετρος.: 3 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 49
Κωδ.Αγγελίας 60085
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:35
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511