ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

VERSAILLES - MADE IN FRANCE.

Έργα Τέχνης Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
70 €  Περιγραφή

Πρόκειται για μια υπέροχη μεγάλου μεγέθους πορσελάνινη κούπ - φοντανιέρα παλαιάς Γαλλικής εισαγωγής τύπου αντικέ περιόδου παραγωγής αρχές δεκαετίας του 2000 με την εγγύηση επώνυμης ποιότητας πορσελάνης VERSAILLES - MADE IN FRANCE.
Το συγκεκριμένο κομμάτι κερδίζει από μόνο του το χώρο με τους υπέροχους - αντικέ σχεδιασμούς του έντονου γυαλιστερού χρώματος καθώς και το πάντρεμα των όμοιων μπουκέτων τριαντάφυλλων ροζ & κόκκινου χρώματος εντός και εκτός της φοντανιέρας αλλά και την όμοια αναπαράσταση εντός και εκτός της φοντανιέρας επίσης δύο κυριών εποχής και ενός άνδρα όπου φαίνεται να βρίσκονται και να χαλαρώνουν σε ανάλογο σαλόνι εποχής.
Ανάμεσα σε όλα αυτά που σας προανέφερα το κομμάτι διαθέτει και χρωματικές πινελιές του ρομαντικού ροζ χρώματος.
Τέλος η πρωταγωνιστική πορσελάνινη φοντανιέρα στηρίζεται σε τέσσερα στιβαρά πορσελάνινα ποδαράκια έντονου, αριστοκρατικού - γυαλιστερού χρυσού χρώματος.

Υπέρ άριστη κατάσταση!
Πανέμορφο κομμάτι!
Υπέρ άριστη ποιότητα υψηλής Γαλλικής πορσελάνης!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
Ύψος.: 10,5 εκ.
Μέγεθος.: 26 Χ 26 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

--ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167.

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 61
Κωδ.Αγγελίας 60130
Ημερομηνία δημοσίευσης 26-Μαρ-2020 01:29
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511