ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης). Επιτήδειοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα αντί να σας στείλουν.

Παλαιά Ελληνική ευχητήρια κάρτα.

Βιβλία-Έντυπα Νίκαια, Πειραιάς - Προάστεια, Ελλάδα
12 €  Περιγραφή

Πρόκειται για μια παλαιά Ελληνική ευχητήρια κάρτα η οποία έχει φιλοτεχνηθεί από διπλής όψεως κάρτα σε μονή, μπορεί να αποσταλεί για δώρο ως κάρτα ή να την διατηρήσει στη κατοχή του συλλέκτης του ανάλογου είδους, επίσης μπορεί να τοποθετηθεί σε καδράκι ως ένα ρομαντικό θέμα σε μια vintage γωνία του σπιτιού σας.
Η συγκεκριμένη κάρτα είναι φιλοτεχνημένη με ανάγλυφη - πολύχρωμη στάμπα ενός πλούσιου μπουκέτου λουλουδιών το οποίο είναι τοποθετημένο σε μεγάλο διάφανο βάζο.
Τέλος η καινοτομία στην δημιουργικότητα του θέματος είναι ότι έχουν προστεθεί πλαστικά μίνι λουλουδάκια μπλε και άσπρου χρώματος δίνοντας την αίσθηση του τρισδιάστατου θέματος.

Πολύ όμορφη κάρτα!
Άριστη συντήρηση & κατάσταση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.:
19 Χ 11,2 εκ.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλες τις περιοχές της Ελλάδος. --ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : retro73 EXETE THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ-- Επικοινωνία με τον πωλητή μέσω της απευθείας συνομιλία από την εφαρμογή ή του τηλεφώνου στο 6983498167

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 31
Κωδ.Αγγελίας 67388
Ημερομηνία δημοσίευσης 24-Μάιος-2020 01:27
Τύπος Αγγελίας Προσφορά
Τηλέφωνο-2 6944729511