ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αποφύγετε την αποστολή ή λήψη χρημάτων, με mobile app ή σε ΑΤΜ τραπεζών (Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης) και Μην απαντάτε σε μηνύματα επιτήδειων 'επενδυτών' από το εξωτερικό.

Σχεδιασμός και κατασκευή πλαστικών γραναζιών

Άλλα Είδη Θεσσαλονίκη - Κέντρο, Ελλάδα
20 €  Περιγραφή

Σχεδιασμός και κατασκευή πλαστικών γραναζιών

www.bobi-voikov.com
www.bobi-voikov.com/29-GR.html


1. Επικοινωνία
Στείλτε μου φωτογραφία του κατεστραμμένου οδοντωτού τροχού στο email που αναγράφεται στη διαφήμιση ή σε αυτό στην ιστοσελίδα μου. (making_gears@abv.bg) Γράψτε μου τις βασικές διαστάσεις του τροχού για να προσανατολιστώ για το μέγεθός του και θα σας απαντήσω. Επίσης συνιστάται αλλά δεν απαιτείται να αναφέρετε το είδος της μηχανής, τη μάρκα και το μοντέλο του οδοντωτού τροχού.
2. Επικοινωνία
Η επικοινωνία μας είναι δυνατή μόνο μέσω e-mail, καθώς βρίσκομαι στη Βουλγαρία και δεν ξέρω τη γλώσσα σας για απευθείας επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή viber. Η επικοινωνία μας μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του google μεταφραστή και την αυτόματη μετάφραση του κειμένου στα email. Γράψτε στη γλώσσα σας, εγώ θα το μεταφράσω.
3. Περιγραφή
Αφού σας απαντήσω πως μπορώ να κατασκευάσω τον τροχό, θα χρειαστεί να παραλάβω τον κατεστραμμένο σας, από τον οποίο να καταμετρήσω τις ακριβείς διαστάσεις προκειμένου να κατασκευάσω το νέο αντίγραφο του ιδίου και μετά θα σας αποστείλω το δικό σας μαζί με τον καινούργιο.
4. Διεύθυνση προμήθειας
Θα σας στείλω την ακριβή διεύθυνση παράδοσης μέσω email, αφού μου αποστείλετε φωτογραφία του κατεστραμμένου τροχού στο δικό μου email και σας απαντήσω ότι μπορώ να τον κατασκευάσω. Επίσης θα σας δώσω και αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε στη γλώσσα σας με χειριστή για λεπτομέρειες όσον αφορά την αποστολή και τη λήψη της αποστολής. Η επικοινωνία είναι δοκιμασμένη και κατανοητή. Σας παρακαλώ όπως μου αποστείλετε email με τα ακριβή στοιχεία σας για την επιστροφή της αποστολής (χώρα, πόλη, διεύθυνση, τηλέφωνο, ονόματα, ταχυδρομικό κώδικα).
5. Τιμή προμήθειας
(4-5) ευρώ προς τη μία κατεύθυνση, με την οποία εσείς θα επιβαρυνθείτε.
Ωστόσο, διευκρινίστε το με τον χειριστή της (εταιρεία ταχυμεταφορών ACS) σε περίπτωση πιθανών αλλαγών

6. Προθεσμία προμήθειας
(2-3) ημέρες

Περισσότερες πληροφορίες

Προβολές 18
Κωδ.Αγγελίας 79182
Ημερομηνία δημοσίευσης 3-Δεκ-2021 13:59
Τελευταία επεξεργασία 13-Δεκ-2021 06:29
Τύπος Αγγελίας Προσφορά